logo
Dr. Kolinda & Marko Leković

 
enghrvnjemtal

naslovna

o nama

usluge

gdje smo

kontakt

Naša ordinacija, od dana otvorenja do danas gradi kvalitetan odnos s pacijentima, nadograđuje svoja znanja, uvodi nove tehnologije i metode u stomatologiji te Vam je u mogućnosti pružiti sve vrste vrhunskih stomatoloških usluga.Naša ordinacija je opremljena najnaprednijom opremom imaterijalima, koristeći brendirana imena iz naše branše, te najnovija tehnološka dotignuća u stomatološkoj industriji.Svim potencijalnim pacijentima, koji vode brigu o zdravlju zubi, nudimo besplatan pregled i konzultacije te naravno bezbolnu terapiju.
 


KAKO DOĆI DO NAS?

Ordinacija Bluedent se nalazi u Jezerima na otoku Murteru (srednja Dalmacija), smještena u specifičnoj ljepoti jadranske obale, okružena s tri Nacjonalna Parka: NP Krka, NP Kornati i NP Paklenica.
Otok je povezan s kopnom pomoću pokretnog mosta koji se u ljetno vrijema podiže dva put dnevno i pruža izuzetnu atrakciju posjetiteljima.
U samom mjestu se nalaze sve bitnije turističke usluge kao što su restorani, caffe-i, barovi, pizzerije, crpka, bankomat, supermarketi, turističke agencije...

Jezera su poznata po turizmu  i po ribarstvu, a posljednih godina po sedmodnevnom natjecanju u lov na tune (Big Game Fishing).

mapa1

 
JEZERA
jezera

 
 


 
 
APARTMANI
jezera

 
 
Copyright © BlueDent 2009. All rights reserved. Designed by NB