logo
Dr. Kolinda & Marko Leković

 
enghrvnjemtal

naslovna

o nama

usluge

gdje smo

kontakt

Naša ordinacija, od dana otvorenja do danas gradi kvalitetan odnos s pacijentima, nadograđuje svoja znanja, uvodi nove tehnologije i metode u stomatologiji te Vam je u mogućnosti pružiti sve vrste vrhunskih stomatoloških usluga.Naša ordinacija je opremljena najnaprednijom opremom imaterijalima, koristeći brendirana imena iz naše branše, te najnovija tehnološka dotignuća u stomatološkoj industriji.Svim potencijalnim pacijentima, koji vode brigu o zdravlju zubi, nudimo besplatan pregled i konzultacije te naravno bezbolnu terapiju.
 


O NAMA

Vlasnici ordinacije dr.Kolinda i Marko Leković imaju iza sebe već skoro dvadesetgodišnje iskustvo započeto 1992. u Milanu (Italia) pa nastavljeno u Rijeci i od 2001  u Jezerima.

Naša ordinacija, od dana otvorenja do danas gradi kvalitetan odnos s pacijentima, nadograđuje svoja znanja, uvodi nove tehnologije i metode u stomatologiji, te Vam je u mogućnosti pružiti sve vrste vrhunskih stomatoloških usluga.

Naša vizija je omogućiti pacijentima lijep i zdrav osmijeh tijekom cijelog života, primjenom najviših standarda kvalitete i modernih tehnologija u svakodnevnom radu.

 
JEZERA
jezera

 
 


 
 
APARTMANI
jezera

 
 
Copyright © BlueDent 2009. All rights reserved. Designed by NB